Welkom op mijn nieuwe auteurswebsite! De afgelopen maanden heb ik niet alleen hard gewerkt aan mijn nieuwe kinderboek ‘Olle en de Boekenvloek’, maar heb ik ook een WordPress cursus gevolgd. Ik wilde nu eindelijk eens goed leren hoe ik een mooie site kan maken, met alles erop en eraan. Met veel info over mezelf en mijn boeken en met leuke weggevers voor zowel kinderen, ouders als leerkrachten. Onder het kopje ‘brenda in de klas’ leg ik uit wat de mogelijkheden zijn voor een klassenbezoek. Ook is er een uitgebreid boekenbeurtpakket te downloaden! Dus vind je het leuk om een boekbespreking over mij en mijn kinderboeken te houden, vul dan je gegevens in en maak de blits met een presentatie vol mooie beelden en gekke info over mij.
Als je nieuwsgierig bent, kun je ook mijn boeken ‘Waar de wind waait’ en ‘Olle en de Boekenvloek’ bestellen via bol.com. Ik vind het altijd leuk om te weten wat je ervan vond, dus laat gerust een berichtje achter!
In de toekomst hoop ik je via mijn site op de hoogte te houden van nog veel meer tips, info en weetjes rondom mijn boeken, maar ook over de kinderboekenwereld in het algemeen. Hou deze boekenblog dus in de gaten!

Kan je niet wachten, en wil je mijn boeken nu al bestellen? Klik dan hier voor meer info. Veel leesplezier!