Klassenbezoek, workshop of lezing?

Ik kom graag langs!

Ook al ben ik officieel geen juf meer, vind ik het nog steeds leuk om af en toe voor de klas te staan! Het liefste stel ik een interactieve les samen, met veel inspirerende verhalen en voorbeelden, waarin ik de leerlingen help om samen iets moois te bedenken. Ik heb verschillende programma’s voor alle leeftijden: van voorlezen tot lezing, van workshop tot inspiratiesessie.
Lijkt het je leuk als ik een keer langskom om te vertellen over het schrijverschap? Dan kun je me boeken via de Schrijverscentrale, maar je kunt ook met mij persoonlijk contact opnemen. Op deze pagina lees je reacties van kinderen en organisatoren. Wil je een boekbespreking houden over een van mijn boeken? Hieronder vind je meer info en afbeeldingen, zodat je helemaal de blits kunt maken tijdens jouw presentatie! Graag tot ziens, bij jou in de klas!